Kalmar Fotbollförening

SÄSONGSKORT 2024 FÖR AKTIVA I FÖRENINGEN

Ni som ledare och spelare i Kalmar FF gör en viktig insats för oss och vi vill gärna att ni kommer och stöttar laget på våra hemmamatcher på Guldfågeln Arena!

I träningsavgiften finns möjlighet att få ett säsongskort till Kalmar FF:s allsvenska hemmamatcher. Dock måste alltid en aktiv anmälan på något av nedanstående sätt göras för att få ut säsongskortet, det kommer alltså inte per automatik. Erbjudande om säsongskort riktar sig även till övriga i familjen, såsom föräldrar, syskon, respektive och barn för att kunna få en härlig familjeaktivitet ihop.

Säsongskorten är placerade på en del av sektion F och antalet platser är begränsat.

Är man inte längre aktiv i föreningen får man ingen information eller erbjudande om säsongskort fast man haft säsongskort tidigare. Detta beror på att erbjudandet endast riktar sig till aktiva i föreningen och deras familjer innevarande år. Vi hänvisar i det fallet till köp av säsongskort på vår Familjeläktare för att kunna fortsätta se våra matcher på plats.

Är du spelare i Kalmar FF kan du köpa enligt följande:
Spelare i Kalmar FF 5 t.o.m. 19 år

Spelare har rätt till ett (1) fritt säsongskort
Föräldrar kan köpa säsongskort (max 2st) för 1000 kr styck (ord pris 3000 kr styck)
Syskon t.o.m. 17 år kan boka fria säsongskort (om minst en förälder köper)

Är du ledare i Kalmar FF kan du köpa enligt följande:
Ledare i Kalmar FF

Ledare har rätt till ett (1) fritt säsongskort
Respektive kan köpa säsongskort (max 1st) för 1000 kr styck (ord pris 3000 kr styck)
Ledarens barn t.o.m. 17 år kan boka fria säsongskort

Här nedan följer information om hur detta fungerar, det finns två alternativ, läs under det alternativet som gäller just dig för att veta hur du ska gå till väga.

Hade säsongskort 2023

Alla som haft säsongskort under en säsong får erbjudande om att förnya och behålla samma plats säsongen efter, så länge man fortfarande är aktiv i föreningen. Ett vykortsutskick per post görs i december med uppgifter som reservationsnummer, sista förnyelsedag och övrig information som behövs. Önskar ni göra en justering i er reservation måste den ske innan ni löser ut platserna. Erbjudandet kan endast utnyttjas en gång per familj och säsong, dvs. familjens alla säsongskort måste vara med i samma order och registreras vid samma tillfälle. Sista datumet för att justera, förnya och betala sina säsongskort är den 29 februari 2024. Därefter kan vi inte garantera att vi hinner handlägga dessa säsongskort inför starten av allsvenskan. Om ni bytt adress är det viktigt att ni meddelar detta så justering kan göras så vykortet kommer fram.

Ny i föreningen

Mejla in er beställning till nettan@kalmarff.se. Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot beställningar via telefon och att sista betalningsdag för säsongskorten är den 29 februari 2024. Därefter kan vi inte garantera att vi hinner handlägga dessa säsongskort inför starten av allsvenskan. Ange följande i mejlet:

• Hur många säsongskort ni vill ha totalt
  • Fördelning på spelare, ledare, föräldrar, respektive, syskon/barn under 17 år
  • För- och efternamn, adress, postnummer, ort, mobilnummer, mejladress på den aktiva i föreningen (har inte barnet en mejladress, skriv den förälderns mejladress som kommer lösa ut säsongskorten på webben)
  • Lagtillhörighet
  • Om ni önskar fysiskt eller digitalt säsongskort
  • När vi tagit emot och handlagt beställningen skickas en bokningsbekräftelse ut till mejladressen ni uppgett. I den finns en länk till registrering och betalning av säsongskorten som ni då gör via vår biljettsida på webben där ni följer köpflödet. Har vi några frågor innan vi kan boka in säsongskorten hör vi av oss, även då på mejladressen ni uppgett
  • De fria säsongskorten är personliga och missbrukas de så kommer de att återkallas

Förmåner med Säsongskortet 2024

• Din egen plats på Guldfågeln Arena till Kalmar FF:s hemmamatcher i Allsvenskan 2024 (15 st)
  • Gruppspelsmatcher i Svenska Cupen på Gasten IP och träningsmatcher på Gasten IP
  • 10% rabatt på souvenirer i vår webshop och i vår butik på Guldfågeln Arena

Har ni några frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta Nettan på Kalmar FF via mejl nettan@kalmarff.se.

Välkomna på våra matcher och tack för att ni är aktiva i vår förening!