SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Fotbollförening
Fotboll

Gå lineup på Kalmar FFs hemmamatcher.

Gå lineup på Kalmar FFs hemmamatcher.

Det finns många fotbollslag som önskar uppleva känslan att gå in som lineup vid en Allsvensk match på Guldfågeln Arena!

Vill ni i ert lag gå lineup?

Skriv ett mail med följande info: Namn på ansvarig som följer med laget, telefonnummer samt från vilken förening, antal barn ni anmäler (max25), och ålder på barnen, och kom gärna med eget önskemål om vilken match ni vill vara med på. Maila infon till antonwiren93@gmail.com

Detta gäller för Line up.

  • Lineup är för flick eller pojklag i åldern 5-8 år (det är storlek 8 på matchstället). Vi behöver 25 barn till varje match och ni kan själva ta ut 25 barn från er förening. Ni kan även anmäla ert lag med mindre antalet spelare och sedan få gå tillsammans med ett annat lag från någon annan förening.
  • Lineup ska vara på plats en timme innan avspark och samlas då utanför pressentrén mitt på långsidan på västra sidan av arenan. De får matchkläder att byta om till på arenan. Det går bra med vanliga tennisskor eller fotbollsskor. Två vuxna ska följa med barnen och byta om och sedan får de vänta i arenan till barnen kommer tillbaka.
  • Det ingår 50st Lineup biljetter till matchen. En till barnet som går Line-up och en till den medföljande föräldern. Sittplatserna är numrerade och är placerade på sektion E. 
  • Vill det laget som går Lineup köpa till biljetter till den andra föräldern, syskon, mor- och farföräldrar går det bra. Dessa biljetter placeras i anslutning till de 50 Lineup biljetterna så alla sitter tillsammans. Laget sammanställer en lista över hur många extrabiljetter som önskas och skickar denna beställning via mejl till nettan@kalmarff.sesenast 3 vardagar innan match. Extrabiljetterna kostar 80 kr styck och hämtas ut och betalas matchdag i kassa 1. En person från laget hämtar ut och betalar för samtliga biljetter med betalsätt swish. Samtidigt levereras de 50 Lineup biljetterna.

 

Mer info om Lineup ring Anton på 0766322085

 
Våra sponsorer