SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kalmar Fotbollförening
Fotboll

Barometern cup 2024
2023-10-28 10:14

https://barometerncup.cups.nu/

 

In och anmäl er till denna fotbollsfest 2-5 Januari.

Hela spelartruppen på plats under Världens barn-loppet
2023-09-28 11:56

Nu på söndag, den 1 oktober, kl.11.00 är det äntligen dags för årets upplaga av Världens Barn-loppet som görs i samarbete med Högby IF! Genom att anmäla dig till loppet bidrar du både till Världens Barninsamlingen och din egen hälsa. Du kan välja att delta på 4,5 km eller 1,5 km. På arenaområdet får vi även besök från hela A-truppen mellan kl.10.15 och 10.45 för autografskrivning. Anmäl dig till loppet via denna länken!

Banan
Starten sker utanför Guldfågeln arena. Efter 600 meter kommer du till Hansabron, cykel/gångbron över E22:an. Här viker korta banan 1,5 km, tillbaka till vänster och målet vid Guldfågeln Arena.
Långa banan, 4,5 km fortsätter över Hansabron och till bostadsområdet Djurängen. Vidare mot Berga centrum, norrut mot gamla Bergagården tillbaka på Lybecksvägen och över Hansabron en andra gång. Slutspurten och målet blir utanför Guldfågeln arena. Där möts du av publikens jubel och funktionärer som delar ut frukt, dricka och en godisbit som ICA Maxi, Kalmar bjuder på. Barnen får medalj och övriga ett diplom som tack för sin insats för Världens Barn-insamlingen.

Nummerlappar
Nummerlappar hämtas på Guldfågeln Arena, söndagen den 1 oktober från kl 09:30. Då kan också efteranmälan göras.

Övrigt
Kalmar FF bjuder på inträdet till matchen mot IFK Värnamo söndag den 29 oktober kl 15:00 för de som anmält sig till loppet. Ange om du vill gå matchen när du anmäler dig till loppet. Du får sedan en fysisk biljett när du hämtar ut nummerlappen.

 

2023-07-13 11:26
Erbjudande: Testa Guldhäftet gratis en månad.

Få halva priset på Bryggan i Kalmar, Espresso House, 4 Kök, Subway och mycket mer via

Kalmar FF och Guldhäftet. Samtidigt stöttar du Kalmar FFs ungdomsverksamhet.

 

Vad är Guldhäftet?

 

Guldhäftet är en app som samlar rabatter och erbjudanden från lokala företag här i Kalmar, Appen är gratis att ladda ner och det kostar ingenting att registrera sig.

 

Det finns erbjudanden som är markerade ”Fritt” samt de mest exklusiva erbjudanden som är markerade ”Premium”.

För att få tillgång till Premium kostar det vanligtvis 300 kr/ år där hälften går till Kalmar FF men just nu har vi möjlighet att låta er testa gratis i 1 månad. Det är inga bindningstider eller fortlöpande kostnader.

 

Det finns fler än 200 erbjudanden i olika branscher i Guldhäftet, bl.a. biltvättar, luncher, middagar, rabatter hos Plantagen, Stadium, MÅLA och mycket mer

 

Så här gör du

  • Ladda ner Guldhäftet till din smartphone, via App Store eller Google Play.
  • Skapa gratiskonto och välj ”Jag har värvningskod” och fyll i KFF
  • Tryck skapa konto
  • Nu är det klart!
Nu kan ditt företag stötta Kalmar FF Ungdom i Guldhäftet!
2023-05-11 08:50

Vi på Kalmar FF har valt att deltaga som favoritförening i Guldhäftet och deras nya koncept som lanserar inom kort, var med från början med ditt företag. 

 

Vad är Guldhäftet?

 

Guldhäftet är en app som samlar rabatter och erbjudanden från lokala företag, där en del av summan går direkt till den förening användaren och deltagande företag väljer att stötta. Appen är gratis för alla att ladda ner och det kostar ingenting att registrera sig.

 

Med Guldhäftet kan du som lokalt företag marknadsföra dina produkter och samtidigt stötta föreningen i ditt hjärta!

Lansering kommer ske inom några veckor och för mer info se denna länk:

 

Stötta Kalmar FFs ungdomsverksamhet och skapa samtidigt intäkter till ditt företag.pdf

P19
P19 till Final i Ligacupen
2023-05-03 06:16, P19
Målskyttar i semifinalen, Ville Nilsson och Daniel Lagerlöf.
Nyheter från våra lag
P19, 03/05 06:16 
P9, 24/02 10:25 
P19, 29/01 13:10 
P19, 27/01 15:56 
 
Våra sponsorer